Vidovitost (prekognicija) je duhovna pojava prilikom koje se u budnom stanju ili u stanju djelomičnog transa primaju različite informacije u obliku slika.

Treće oko - centar hiperintuicije nalazi se između središta obrva i očiju. Duhovnim pogledom kroz to oko razvio sam vidovitost pri čemu doživljavam vizije onog na što mi je um usmjeren. Slike koje vidim i osjetim nosim kroz um i duh i prenosim ih k Vama. Pomocu trećeg oka vidim, osjetim, predskazujum i šaljem energiju dušama kojima je to potrebno.

Od malih nogu mogao sam vidjeti i osjetiti razlicite energije. Sa nepunih sedamnaest godina razvio sam intuiciju snova prema stvarnosti.

Na primjer, sanjao sam  učitelja kako mi se žali na svoje kućne probleme. U trenutku kad sam čuo njegov glas svjesni um me doveo u budno stanje sa bolom u vratu. Potpuno sam se sjećao sna. U snu mi se ukazala njegova buduća situacija. Predskazao sam što će mu se dogoditi.

Sljedećeg dana učitelj mi se obratio s potrebom da mi se u običnom razgovoru požali na neke svoje neprilike i ispričao mi je ono što sam već znao. Njegovi odgovori podudarali su se s mojim iskustvom u snu i kroz um su mi se stvorile slike liječnika. Bilo mi je jasno da se radi o njegovom zdravlju te da bi odmah trebao posjetiti liječnika. Rekao sam mu to,  na što je on ostao zbunjen. Ipak, nakon kraćeg vremena otišao je na pregled na kojem su liječnici otkrili da ozbiljno boluje od štitnjače. Na vrijeme su mu operativnim zahvatom otklonili uzrok bolesti. Učitelj mi je priznao da do tada nije vjerovao u postojanje vidovnjaka ali da će sada promijeniti mišljenje, nebitno za godine koje sam tada imao.

Time ga je moje predviđanje vratilo u njegov osnovni životni otisak. Njegova duša mi je slala signal za pomoć, a za mene je to bila prilika za razviti intuiciju i dojam kroz snove, što je i moja zadaća iz prošlog života. Spoznao sam da sam vidovit i kroz učenje sa mentorom ezoterije i psihologije te razne psihoezoterijske vježbe razvio sam moć gledanja. I u prošlom životu sam bio vidovita osoba, učitelj i duhovni majstor, što su potvrdili moji snovi, duhovno vodstvo i tisuće klijenata kojima sam pružio pomoć.

Također imam moć gledanja kroz plamen svijeće, astralno putujem u Vaš život i rješavam uzrok zastoja.