Želite li sačuvati svoj postojeći život, svoja postojeća uvjerenja, svoj trenutni doživljaj života, odnos koji imate prema sebi i drugima? Želite li stvoriti svoj život iz snova i istinsku sreću?

Ljubav prema sebi nije ništa drugo nego dobro postupiti prema sebi i postaviti se ispravno.

Okružite se s ljudima koji će dobro postupiti sa vama i poštovati vas.

Naučite živjeti onako kako biste vi preporučili svome djetetu ili najbližem prijatelju.

Ispitivanje i učenje su funkcija uma. Kad kažem učenje ne mislim na puko  pamćenje ili akumulaciju znanja, već na učinak kako misao potječe do zaključka. Jedino tako mozete otkriti tko ste s pomoću onog što niste.

Naučiću Vas mnogim životnim situacijama tj. zakonima prirode, o svemu onome što je dio Vas i općenito životu

NAUČITE OTKRITI SVOJ DUH

Jeste li znali da je najbolje što dobivate kada počinjete otkrivati svoj duh to sto svijet postaje živ, a vaše srce i mašta postanu kreativni. Kad svijet počinjete promatrati očima duha, takođe počinjete primjećivati skrivene veze, prilike i potporu koje su vam cijelo vrijeme dostupni.

Kada ste već tako uočljivi, potreban je mali korak da se povežete sa materijalnim svjetom i vlastitim duhovnim vodičima.

UNUTRAŠNJI GOVOR

Čuda se događaju kada se u Vašem životu vaše misli i osjećaji usklade sa riječima koje izgovarate. Ono što osjećate iznutra ispoljavaće se izvana. Ono što osjećamo reproducira se na ekranu svemira.

Ako mentalno prihvatite svoju želju podsvjesni um će je realizirati jer su se vaša svijest i podsvjest složile. Podsvjest je kreativni posrednik, njezina je čežnja zaštita života. Ona nadzire rad svih naših vitalnih organa, središte je sjećanja i iscjelitelj tijela.

Vrlo je važno podsvjesti pružiti odgovarajuće upute. Radom na vašoj podsvjesti otkrivam i programiram Vaš uspjeh!

 

ODRŽAVANJE TIJELA

Dužni smo biti pažljivi prema svom tjelu i što prije reagirati na njegove signale, kao što ono reagira na naše.

Ako su stres, emocije ili ostale jake neugode dovoljno moćne da uzrokuju unutrašnje krvarenje, onda su dovoljo moćne da uzrokuju i bilo koji drugi razor u tijelu. Ako ga zlostavljate, loše hranite, previše opterećujete ili se prestanete baviti njime, ono će vam to svakako dati do znanja.

Nekad pomislim da je tijelo katkad pametnije od nas.

Dozvolite mi da Vam dam savjete i vratim želju za brigu i zdravo održavanje tijela.

 

VJERA

Vjera je način razmišljanja, pozitivan mentalni stav i osjećaj povjerenja da će se ono sto zamolite ostvariti.

Na primjer: imate vjeru da će sunce sutra ponovo izaći. Vjerujete da će sjeme koje posijete niknuti. Mogućnosti uvijek kucaju na vrata.

Negativne stavove možete prevladati kada naučite svoju vjeru i svijest o vlastitim duhovnim poticajima.

Vjera bez djela je mrtva. Morate pokazati svoju vjeru.

Pomoću svoje vjere možete otkriti da ste privlačni mnogim ljudima i velikom napretku.

 

OPRAŠTANJE

Velika tajna opraštanja je da kada jednom nekom oprostite nemorate više ponavljati molitvu.

Ako kažem primjerice da predpostavljam kad sam vas sreo prije godinu dana da ste imali čir ili neku bol u želucu i da ste mi pričali o tome, upitam vas osjećate li još uvijek bolove, odgovorili bi ne, ne osjećate ih više. Sjećate ih se ali ih više ne osjećate. U tome i jest bit: nosite sjećanje, ali vas više ne boli.

Nositi ljutnju i bijes znači dovesti samog sebe u loše osjećaje i iskustvo.

Oprostiti drugom znači oprostiti sebi, iscjeliti se od svih mračnih entiteta.

Zajedno samnom na opušten način oprostite i krenite dalje u svjetliju budućnost.

 

AFIRMACIJE

Afirmacije su verbalni izraz onog što iskreno želimo i onog iskrenog što želimo biti kao dragocjena univerzumova djeca. Ponavljaćemo te riječi dok ih svjesni um ne prihvati kao činjenicu tako da se naše ponašanje tome prilagodi.

 

Zdravlje: "Moje tijelo je hram, moja duša savršeno me čuva"

 

Hrabrost: "Ja sam jedno sa univerzumom i suguran/na sam u svakom trenutku"

 

Posao: "Očekuje me savršen posao, za savršenu plaću"

 

Ljubav: "Volim ovaj svijet i svijet voli mene"

 

Uspjeh:"Obilje uspjeha pristiže u moj život na beskonačno mnogo načina"

 

Sreća: "Uravnotežen/a sam, radostan/na, sretan/na, blistav/a, oslobođen/a od svih strahova"

 

VJEROVANJE U SUPROTNO

Takode možete naučiti vjerovati u njihovu suprotnost, kao što čujete isto toliko puta, a tu se već javljaju afirmacije. Jednako tako možete otkriti što je za vas, kada otkrijete što nije. Počnimo od vas samih.

Nemojte se nikada ponižavati čak ni u šali. To je strogo zabranjeno. Nema više: glupa sam, ja to ne mogu, to neće uspjeti, smotana sam i sl. Sve to možete zamjeniti suprotnim rečenicama koje trebaju postati istinita navika i iskustvo.

 

KAKO ZNAMO DA SU AFIRMACIJE ISTINA?

Bez obrzira na detalje koje smo uključili i koje smo točno riječi upotrijebili afirmacije su pozitivna potvrda naših svetih vrijednosti  kao univerzumove djece. Oni su životna hrana za um naše duše i nesporedan čaroban i čudesan način da se nasmješimo i unesemo pozitivnu promjenu u život.

 

AFIRMACIJSKI POSTUPAK

Molitvom, vjerom i afirmacijom nema sumnje.

Koliko god danima, mjesecima bili mrzovoljni ili lijeni, potpuno sklopljen dogovor izmedu vas i zakona pokrenut je vašom spremnošću da doista čujete i reagirate na glas koji vas moze podsjetiti da ovdje još niste gotovi i da morate ići dalje putem koji ste Vi izabrali.

Uložite zajedno samnom energiju molitve, vjerovanja i afirmacije koje mogu stvoriti čudo za vas i vaše bližnje.

Zapamtite: nema neuspjeha.

Imate moć da umješate slučaju svoje "više ja".

Nema uzaludnih molitvi, vjerovanja i afirmacija.

Otkrijte na potpuno drugačiji način istinu.

 

MENTALNI OTROVI

Postoje mentalni otrovi kao što postoje tjelesni otrovi. Mentalni otrovi su pogrešne misli koje djeluju u podsvjesti.

Prvi korak je ne bojati se svog problema ili tegobe.  Drugi korak je shvatiti da je određeno stanje posljedica pogrešnog razmišljanja.

Ukoliko imate dovoljno vjere u osobnu silu u vama se može poništiti djelovanje svakog smrtonosnog otrova, mentalnog ili bilo kojeg drugog. Moć je u vašim mislima i vi ste ti koji određujete kako će se vaše misli kretati. Ne dozvolite razbojnicima straha da vas ogorče, vežu u lance i da vas zadrže u pogrešnom pravcu.

Najčešći mentalni otrovi su strah, mržnja, osamljenost i depresija.

Ukoliko imate problema sa ovim slučajem obratite se sa povjerenjem!

 

STRAH

Uzrok većine čovjekovih strahova je strah od drugih ljudi.

Strah je sjenka u umu koja podržava neznanje i zamršena svijest.

Strah je vjerovanje u pogrešne stvari, sklon je hvalisanju i u tome leži njegova tajna.

Vaše sadašnje mentalno uvjerenje uvjetuje vaša buduća iskustva.

Vaš  je um pun sigurnosti ili straha ovisno što u njega stavite.

Naši strahovi mogu biti toliko ukorjenjeni u našu podsvjest da nismo sigurni o čemu se radi.

 

Kada čujete ili vidite čudan oblik u kutu vaše sobe tijekom noći možete počiniti: možete ležati u mraku i dopustiti da vam strah postane sve dublji, ili možete upaliti svjetla da vidite protiv čega se borite.

Zakon glasi: kako je iznutra tako je izvana.

Strah je vas neprijatelj kojeg sami stvarate, mora biti potpuno uništen, koz vas mora proći pozitivna slika. Čovjek stvara sam osobne demone iz svoje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Naš odnos prema životu određuje iskustva sa kojima ćemo se susresti. Kada spoznate da je svaki oblik negativne slike ograničenja rezultat vašeg pogrešnog razmišljanja ili osjećaja, upoznat ćete istinu koja će vas osloboditi.

Rješenje problema je u razumjevanju. Da bi se harmonija razvila i u vašem životu morate imati misli, osjećaje i ispunjenje.

 

SNOVI

Trećinu života provedemo spavajući što je briljantan dio Božjeg plana jer san otvara cijeli drugi svijet koji će hraniti, informirati i širiti našu dušu. Tokom sna naš svjesni um odmara i pravo je olakšanje kada ga malo ušutkamo. Time dopuštamo nesvjesnom umu da živi um duha, da preuzme stvari u svoje ruke. Snovi su jedan od primarnih načina istraživanja nesvjesnog uma. Svi elementi vašeg sna djelovi su vas samih.

Snovi se djele u tri kategorije:

-snovi opraštanja

-snovi želja

-snovi prijašnjeg znanja

 

U SNOVIMA OPRAŠTANJA nesvjesni um otpušta sve emocije koje svjesni um nije razvio i izrazio. Kada sanjate o odredenoj emociji, npr. ljutnji, tugi, strahu, zbunjenosti, to je siguran signal vašem svjesnom umu da je vrijeme da se s njom suoči i da razriješi tu emociju u budnom stanju. Snovi opraštanja izvrsni su sigurnosni ventil, a takođe mogu biti dobar pokazatelj važnih nerazjašnjenih emocionalnih problema na koje treba obratiti pozornost.

SNOVI ŽELJA su baš onakvi kako zvuče. Oni doslovno mogu rasvijetliti želje koje još niste oblikovali u riječi. Na primjer san o novoj kući ne znači da morate prodati kuću, već može značiti da doista želite promjeniti nešto kod sebe. Mjesto gdje živite to ste vi, bez obzira u kakvoj kući živite. Ako sanjate da rađate, definitivno ne znači da trebate ostati u drugom stanju. Novi život koji donosite na svijet mogao bi biti vaš vlastiti.

Snovi želja sagledavaju se općenito, a ne u pojedinostima. Iznenadićete se koliko možete otkriti o sebi i onom što doista priželjkujete.

SNOVI PRIJAŠNJEG ZNANJA su snovi koji predskazuju neki trenutak, razgovor ili događaj u budućnosti. Koliko god puta ponovili da ne možete tumačiti svoje snove ne zaboravite na um duha. Ne samo da poznaje otisak vas, on ga je i stvorio. Nemojte nikada podcjenivati ono što ste u stanju počiniti kad sanjate.

 

Putujući u svijet vašeg života i u onu dimanziju koja je položena na svijet nekih 30 centimetara iznad onog što mi smatramo u razini zemlje čistim i otklanjam sve zastoje koje Vam stoje na putu.

 

PROŠLI ŽIVOT

Nema sumnje da nam prošli životi bezbroj puta i načina pomažu i nude korisne upute za dublje razumjevanje života kakav živimo. Ako ste strpljivi, ustrajni i otvoreni mogu vam pomoći da krenete u obilazak mjesta gde ste nekoć bili. Ovaj način pomaže vam da potražite odgovor na bilo koje pitanje ili želite zadovoljiti znatiželju? Potrebno je slijediti me i otpustiti misli, tijelo i um i onda putujete u život u kojem je pravi odgovor.

Saznajte sva znanja o prošlom životu. Fascinirani i napunjeni energijom počet ćete otkrivati detalje: koja je godina, jeste li muško ili žensko, visoki ili niski, popunjeni ili mršavi, koliko vi imate godina, koja je boja vaše kose, dugačka ili kratka, tko su vaši roditelji, braća i sestre, gdje živite, jeste li oženjeni, udani, ako imate bračnog druga kako izgleda, imate li djecu, jeste li sretni ili tužni, od čega ste umrli...?

Ako sagledate zajedno samnom taj život saznaćete koja mu je bila svrha, koja mu je bila primarna a koja sekudarna tema, što ste do sada odrađivali i što ste naučili.

Saznajte sada

 

ISCJELJUJUĆA MOĆ LJUBAVI

Zaljubite se u mudrost, istinu, ljepotu i čuda će se događati i u Vašem životu.

Morate u životu imati cilj i svrhu. Morate ići u određenom smjeru inače besciljno lutate. Svjesna želja boravit će u vašim mislima i iz tjedna u tjedan postat će istinska želja vašeg srca koja nosi promjene.

Postoji ezoterijska vježba pomoću koje ću probuditi vašu želju u vašim mislima.

Obratite mi se sa povjerenjem